سرکه انگبین(سکنجبین عسلی)

(دیدگاه 4 کاربر)
شناسه محصول: 1000 دسته:

85,000 تومان

موجود در انبار

آماده ارسال
مقایسه
آیا قیمت مناسب‌تری سراغ دارید؟
بلیخیر
نقد و بررسی اجمالی

سرکه انگبین(سکنجبین عسلی)

سرکه انگبین(سکنجبین عسلی) ترکیبی از سرکه و انگبین (عسل) است و از جمله تراکیبی است که طبیب بنابر نیاز بیمار می تواند در ترکیبات آن تصرف کند و به همین دلیل در کتب حکما تا هزار و دویست نوع آن را ذکر کرده اند.

سکنجبین ظاهراً “سک انگبین” و یا “سرکه انگبین” بوده است. سک در فارسی به معنای سرکه بوده و انگبین نیز برای عسل اصطلاح می شده زیرا سابقاً و قبل از کشف شکر از گیاهان، سکنجبین که معرب سرکنگبین است با عسل درست می شده است.
سرکه انگبین(سکنجبین عسلی) بسته به اینکه برای چه نوع مزاجی مصرف شود و برای درمان چه نوع بیماری بکار برود، ممکن است با سرکه، تمرهندی، آب نارنج، لیموترش، سیب ترش، گلابی ترش و یا به ترش تهیه شود و از نظر شیرینی ممکن است با عسل، دوشاب انگور و شیره خرما و غیره شیرین گردد.

 

۵سرکه یکی از محصولات غذایی-طبی فروشگاه است

 در هر یک از موارد و ترکیب های فوق با نسبت های مختلف بسته به اینکه بخواهند ترش یا شیرین باشد درست می شود.
مثلاً اگر سرکه و عسل مساوی گرفته شود نوشابه ای مایل به سردی به دست می آید که برای بیماری های بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده، تب های مزمن و رفع تشنگی نافع است.
در زمستان و شدت سردی هوا بهتر است سکنجبین را نیم گرم استفاده کرد تا گرمی عارضی سکنجبین سبب پخته شده بهتر مواد (نضج) شود. در فصل گرم و تابستان توصیه می شود سرکه انگبین را با آب سرد بنوشند تا تشنگی را تسکین و شدت تب را بشکند

اگر از سرکه و شکر سرخ برابر استفاده شود، مزه آن ترش خواهد بود و نوشابه مایل به سردی است و برای رفع صفرا، تب، باز کردن انسداد عروق، رفع تشنگی، ناراحتی های طحال، کبد و معده مصرف می شود.
در مورد مزاج های معتدل ممکن است مقدار عسل دو برابر سرکه یا بیشتر باشد تا نوشابه معتدلی حاصل شود.
اگر در نظر باشد برای مزاج های گرم تهیه شود سرکه آن بیشتر و اگر برای مزاج های سرد باشد عسل آن خیلی بیشتر در نظر گرفته می شود.
هم چنین در مورد بیماری های مختلفی که در نظر است با سرکه انگبین درمان شوند بسته به نوع بیماری سکنجبین با تخم گیاهان سرد و یا تخم گیاهان گرم درست می شود.

مقاله در خصوص انواع سکنجبین

خواص کلی سرکه انگبین

* سرکه انگبین یک داروی مفتح (گشاینده) سدد است.
* دارای قدرت تکه تکه کردن (تقطیع) مواد لزج بدن است که به سطح و جدار مجاری می چسبند و سبب انسداد مجاری می شوند.
* سرکه انگبین یک داروی لطیف کننده مواد غلیظ بدن است.
* داروی تسکین دهنده حرارت و حدت خون و صفرا است.
* یک فرآورده بسیار مؤثر در رفع تشنگی ها به شمار می آید.
* مصرف شربت سرکه انگبین به خصوص همراه با عرق کاهو یا عرق عنب الثعلب، در کاهش خشکی کام و دهان مؤثر است.
* در کسانی که رطوبت از ریه آن ها به سختی و با سرفه شدید خارج می شود، مصرف سکنجبین یک تسهیل کننده خروج خلط است. البته در این مورد لازم است با پزشک خود مشورت نمایند.
* مصرف سرکه انگبین سبب می شود اخلاط رقیق از طریق ادرار از بدن خارج شوند.
* سرکه انگبین(سکنجبین عسلی) برای باز کردن انسداد عروق، رفع سردرد گرم، تقویت معده و کبد مفید است.

سکنجبین ترش
اثر آن سریع تر در بدن نمایان می شود اما به همان نسبت نیز ضرر آن سریع تر بروز می کند.

سرکه سیب و خواص آن

مضرات سرکه انگبین ترش

۱- برای سرفه زیان دارد.
۲- از آنجا که سکنجبین ترش دارای قوت زدایندگی (جالی) است در افرادی که در بدن آن ها خلط صفرا یا خلط شور وجود دارد، با ریزش این مواد به روده ها سبب زخم در جداره روده می شود.
مصرف سکنجبین در فصول مختلف

در زمستان و شدت سردی هوا بهتر است سکنجبین را نیم گرم استفاده کرد تا گرمی عارضی سکنجبین سبب پخته شده بهتر مواد (نضج) شود.
در فصل گرم و تابستان توصیه می شود سکنجبین را با آب سرد بنوشند تا تشنگی را تسکین و شدت تب را بشکند.

تهیه عسل جهت بیماران دیابتی

نکته:
هیچگاه نباید سکنجبین را با یخ یا وسیله دیگری مانند یخچال سرد کرد، زیرا این عمل باعث می شود از لطیف شدن خلط جلوگیری شود و لعاب دهان لزج می شود.

مواد لازم برای تهیه سرکه انگبین(سکنجبین عسلی)

سرکه ۲ واحد/ عسل ۵ واحد / آب چهار واحد (یا آن قدر که لازم باشد با توجه به غلظتی که موردنظر است.)
در نسخه دیگری: سرکه یک واحد / عسل ۵ واحد
در نسخه دیگری: سرکه یک واحد / عسل خوب خالص دو و نیم واحد / آب برحسب غلظت موردنظر
(دستورات مختلف برای خواص درمانی مختلف است)
نکته: در ساخت سکنجبین حتماً از سرکه های طبیعی استفاده شود.

طرز تهیه سرکه انگبین

ابتدا سرکه و عسل و آب را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک چهارم تا یک پنجم برسد و به قوام آید.

 

سرکه انگبین عرضه شده جهت فروش با فرمول استاد خیراندیش بوده و با سرکه انگور یا سیب با عسل طبیعی و عرق نعناع ساخته می شود.

در پیام رسان ها تا ۵ نوع از سکنجبین را می توانید سفارش دهید.

منابع:
تندرستان – برگرفته از کتاب داروهای آبدست طبیب در مکتب طب ایرانی، محمد بادیانی
آوای سلامتی – برگرفته از کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی

نظر مشتری در خصوص سکنجبین

 

 

جهت دنبال کردن فروشگاه انگپین در فضای مجازی روی نام پیام رسان کلیک نمایید(بله، ایتا، گپ، سروش، آی گپ و روبیکا)

برچسب:
مشخصات کلی
سایر مشخصات
وزن

وزن 1000 g
نظرات کاربران

نظرات با الفاظ نامناسب و توهین آمیز و تبلیغات، منتشر نمی گردد.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.

4 دیدگاه برای سرکه انگبین(سکنجبین عسلی)

  1. خریدار این محصول
    در مورد خرید این محصول مطمئن نیستم

    توسطدر تاریخ

    یکسالی هست از تمام محصولات استفاده میکنم
    سرکه انگبین های آقا شریف، واقعا چیز دیگه ای هستن، من حتی یه بار چند تا خرید کردم و دیدم اضافه برام فرستادن و دلیلش رو که پرسیدم گفتن چون مقداری رقیق شده بود، مابه التفاوت رو براتون فرستادیم
    شخصا بدنم داغ می کرد و عرق ناجور میکردم و مدتی استفاده می‌کردم و غلبه صفرام به لطف خدا از بین رفته

  2. خریدار این محصول
    در مورد خرید این محصول مطمئن نیستم

    توسطدر تاریخ

    منم تشکر میکنم
    این دفه کمی ترش مزه بود. دلیلش چیه
    ۵ستاره دادم اینم بقیه ش
    ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐?️

  3. خریدار این محصول
    در مورد خرید این محصول مطمئن نیستم

    توسطدر تاریخ

    ممنون بابت اشانتیونی که فرستادین
    هم غلیظ بود و هم طعم خوبی داره

  4. خریدار این محصول

    توسطدر تاریخ

    یه سرکه انگبین به تمام معنا
    واقعا بنده اثر درمانیشو به خوبی حس کردم.
    جدای اثر درمانیش طعم خوب و دقت در ساختش برای بنده عالی بود.

پرسش و پاسخ

    برای ثبت پرسش، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

    نقد و بررسی