عسل گشنیز

عسل گشنیز

عسل گشنیز چیست؟

این عسل یکی از انواع عسل تک گیاه است که در تهیه آن، زنبور عسل شهد و گرده گیاه گشنیز را جمع آوری می کند و به کندو می برد .
اعتدال طبع و گرمی اندک این عسل ، محبوبیت بیشتر آن را به دنبال داشته است .
بهتر است که این عسل را صبح وقتی از خواب بیدار شدید و شب نیم ساعت قبل از آنکه بخوابید ، با آب ولرم مخلوط کرده و آن را به شکل شربتی در بیاورید و بنوشید .

خواص درمانی عسل گشنیز

بسیاری از خواص گشنیز ، شامل عسل آن نیز می شود .

برخی از خواص این عسل عبارت اند از :

  1. درمان سرفه های تحریکی
  2. درمان دردهای_عضلانی
  3. کمک به هضم غذا
  4. جلوگیری از حساسیت آلرژی
  5. جلوگیری از صرع و تشنج
  6. بهبود التهاب مثانه و پروستات

عسل های ۱ کیلویی فروشگاه

داروی جامع امام رضا(ع) و بیماری های قابل درمان با آن

بهترین طریقه مصرف

مخلوط کردن دو تا سه قاشق عسل گشنیز را با آب ولرم و سپس اضافه کردن آب یک لیموی ترش تازه به این شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعی است و ضدسرطان و ضدعفونی کننده نیز می باشد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین C موجود در آب لیموی طبیعی برخوردار است.

 

 

 

جهت دنبال کردن فروشگاه انگپین در فضای مجازی روی نام پیام رسان کلیک نمایید(بله، ایتا، گپ، سروش، آی گپ و روبیکا)

جهت دنبال کردن کانال طب اسلامی ایرانی در فضای مجازی روی نام پیام رسان کلیک نمایید(بله، ایتا، گپ، سروش، آی گپ و روبیکا)

شریف
ارسال دیدگاه