مصلح سکنجبین برای غذاهای هر مزاج

مصلح سکنجبین برای مزاج ها

همه ما سکنجبین را به عنوان یک نوشیدنی گوارا می شناسیم اما جالبه که بدانید این نوشیدنی برای بسیاری از غذاها در حکم مصلح عمل می کند و باعث هضم و جذب این غذاها و کاهش عوارض آنها می شود که در زیر متناسب با هر مزاج، مواردی برای خوانندگان عزیز درج کرده ایم.

مصلح سکنجبین برای غذاهای مزاج گرم و تر(دم)

افرادی که مزاج خون دارند با خوراکی های زیر سکنجبین مصرف کنند تا عوارض آن ماده غذایی به حداقل برسد:

سیب زمینی ترشی، شلغم، اقسام توت، انجیر تازه

انگور، مویز، گوشت سار، مرغ محلی

 

مزاج خون در طب اسلامی

 

مصلح سکنجبین برای غذاهای مزاج گرم و خشک(صفرا)

افرادی که مزاج صفرا دارند با خوراکی های زیر مصلح سکنجبین مصرف کنند تا عوارض آن ماده غذایی به حداقل برسد:

سیر، موسیر، فرنجمشک، رازیانه، شنبلیله، شوید(شبت)، اقسام کلم بستانی، مارچوبه، نخود، گوشت آهو، گوشت اردک، گوشت گاو، گوشت گنجشک، گوشت کبک، گوشت خروس، تخم ماهی، کباب، انیسون، اسپند، اسطوخدوس، رازیانه، رزماری، زعفران، اقسام بزرک، بنه( پسته کوهی)، پسته، چلغوزه، فندق، گردو، شیره خرما

مزاج صفرا در طب اسلامی

 

مصلح سکنجبین برای غذاهای مزاج سرد و خشک(سودا)

افرادی که مزاج سودا دارند با خوراکی های زیر مصلح سکنجبین مصرف کنند تا عوارض آن ماده غذایی به حداقل برسد:

گشنیز، ماش، میوه کنار، بلوط خوراکی، شاه بلوط

مزاج سودا در طب اسلامی

 

مصلح سکنجبین برای غذاهای مزاج سرد و تر(بلغم)

افرادی که مزاج بلغم دارند با خوراکی های زیر مصلح سکنجبین مصرف کنند تا عوارض آن ماده غذایی به حداقل برسد:

اسفرزه، کاسنی

 

مزاج بلغم در طب اسلامی

عسل مصلح برتر برای مزاج ها

کبد گرم چیست

عسل بهاره بهتر است یا پاییزه

 

 

جهت دنبال کردن فروشگاه انگپین در فضای مجازی روی نام پیام رسان کلیک نمایید(بله، ایتا، گپ، سروش، آی گپ و روبیکا)

جهت دنبال کردن کانال طب اسلامی ایرانی در فضای مجازی روی نام پیام رسان کلیک نمایید(بله، ایتا، گپ، سروش، آی گپ و روبیکا)

شریف
ارسال دیدگاه